Contact

Bent u een ouder van een leerling die de overstap gaat maken?

Veel van uw vragen kunnen beantwoord worden door de basisschool van uw kind of de school waar uw kind is geplaatst. Ook op de website www.voschoolkeuze020.nl staan veelgestelde vragen met het antwoord genoteerd. Hier zijn ook de open dagen in een overzicht te vinden en alle Amsterdamse VO-scholen met hun profiel uit de keuzegids.

Daarnaast kan OCO (onderwijs consumenten organisatie) veel vragen beantwoorden: www.onderwijsconsument.nl, info@onderwijsconsument.nl of 020 330 6320 (bereikbaar van ma t/m vr 10.00-17.00 uur).

Werkt u in het voortgezet of basisonderwijs en heeft u een vraag over de Kernprocedure of ELK?

Stel dan uw vraag aan de bestuursbeheerder van uw schoolbestuur. Op http://handleiding.elkadam.nl vindt u een overzicht van alle bestuursbeheerder.

Heeft u een vraag over een leerling met extra onderwijs- of ondersteuningsbehoefte?

Stel dan uw vraag aan de leerkracht, zorgcoördinator, Intern Begeleider of het bestuur van uw school. Kunnen zij uw vraag niet beantwoorden, dan kunt u contact opnemen met het Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen: www.swvadam.nl, info@swvadam.nl of 020 81 19 921.

Heeft u een vraag, klacht of wilt u een bezwaar indienen?

Indien uw vraag, klacht of opmerking betrekking heeft op het systeem van de Kernprocedure dan treft u via onderstaande link informatie aan over hoe u dat kenbaar kunt maken.
Regeling voor vragen opmerkingen en klachten over de Kernprocedure (aanv. IH)

Indien u bezwaar wilt maken op de uitkomst van de Loting en Matching van uw kind, treft u hieronder alle benodigde informatie aan om dat te doen. Alleen ouders, verzorgers en/of voogden (wettelijke vertegenwoordigers) kunnen een bezwaar indienen. Uw bezwaar dient uiterlijk 19 mei 2022 te zijn ontvangen.
Reglement bezwaarprocedure
Formulier bezwaarprocedure plaatsingsaanbod OSVO

 

Voor alle andere onderwerpen van OSVO kunt u via onderstaand formulier contact opnemen met OSVO. Wij proberen dan binnen twee werkdagen bij u terug te komen (m.u.v. vakantieperiodes).

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Betreft

Uw bericht