Rukiye Sarizeybek nieuwe voorzitter OSVO

maart 23, 2023 9:50 am

Op 22 maart 2023 heeft de Algemene Leden Vergadering van Vereniging OSVO Rukiye Sarizeybek benoemd tot voorzitter. Zij volgt daarmee Rick Steur op. Rick werd in juli 2022 aangesteld als tijdelijke voorzitter.

Rukiye Sarizeybek is bekend in het onderwijslandschap en in Amsterdam. Ze is directeur geweest bij ROC Midden Nederland, waarna zij in 2017 haar eigen onderneming Sarizeybek Interim & Advies is gestart. Van daaruit is zij op interimbasis werkzaam geweest op onder andere verschillende locaties van het ROC van Amsterdam. Rukiye omschrijft zichzelf als een communicatieve enthousiaste teamspeler en gepassioneerd professional. Ze weet vanuit een hoog abstractieniveau zaken te integreren en richting te geven. Een cultuurdrager die bouwt, creƫert en stimuleert. Hierbij heeft ze een grote sensitiviteit voor de diverse belangen en uitdagingen in een complexe omgeving.

Het bestuur wil Rick Steur bedanken voor zijn inzet. Onder zijn leiding is het OSVO gegroeid in samenhang en daadkracht. Ook is de lijn uitgezet voor de komende jaren; waar willen we aan gaan werken en hoe. Dat is een mooi uitgangspunt voor Rukiye om als nieuwe voorzitter met de leden inhoud aan te gaan geven. Wij hebben alle vertrouwen in een mooie samenwerking binnen OSVO.

Meer