Contact

Bent u een ouder van een leerling die de overstap gaat maken?

Veel van uw vragen kunnen beantwoord worden door de basisschool van uw kind of de school waar uw kind is geplaatst. Ook op de nieuwe website www.voschoolkeuze020.nl staan veelgestelde vragen met het antwoord genoteerd. Hier zijn ook de open dagen in een overzicht te vinden en alle Amsterdamse VO-scholen met hun profiel uit de keuzegids.

Daarnaast kan OCO (onderwijs consumenten organisatie) veel vragen beantwoorden: www.onderwijsconsument.nl, info@onderwijsconsument.nl of 020 330 6320 (bereikbaar van ma t/m vr 10.00-17.00 uur).

Werkt u in het basisonderwijs en heeft u een vraag over de kernprocedure?

Stel dan uw vraag aan het bestuur van uw basisschool. Kunnen zij de vraag niet beantwoorden, dan kunt u uw vraag stellen aan het BBO: www.bboamsterdam.nl, info@bboamsterdam.nl of 020 346 32 65.

Werkt u in het voortgezet onderwijs en heeft u een vraag over de kernprocedure?

Stel dan uw vraag aan het bestuur van uw VO-school. Op de website www.voschoolkeuze020.nl staan veelgestelde vragen opgenomen, daar zou u ook kunnen kijken. Kunnen zij uw vraag niet beantwoorden, dan kunt u uw vraag stellen aan het OSVO via povo@verenigingosvo.nl.

Heeft u een vraag over een leerling met extra onderwijs- of ondersteuningsbehoefte?

Stel dan uw vraag aan de leerkracht, zorgcoördinator, IB’er of het bestuur van uw school. Kunnen zij uw vraag niet beantwoorden, dan kunt u contact opnemen met het Samenwerkingsverband VO: www.swvadam.nl, info@swvadam.nl of 020 81 19 921.

Heeft u een vraag over MEPS of ELKK?

MEPS: Voor het voortgezet onderwijs voor de inlog van MEPS in de week van 12 december 2016 gerealiseerd. Voor het basisonderwijs zal dit op 30 januari 2017 gebeuren. Als u vragen heeft over MEPS, kunt u in MEPS op ‘SUPPORT’ klikken om uw vraag in te dienen of u kunt een email sturen naar support@mepsosvo.nl.
ELKK: Voor vragen over ELKK kunt u terecht bij de helpdesk van ELKK: elkk-helpdesk@amsterdam.nl of bel naar 020-2518008

 

Voor alle andere onderwerpen van OSVO kunt via onderstaand formulier contact opnemen met OSVO. Wij proberen dan binnen twee werkdagen bij u terug te komen (muv vakantieperiodes).

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Betreft

Uw bericht

 

Correspondentieadres

Postbus 37600
1030 BA Amsterdam
020 – 8119 925